בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/07/2015 | 21:23 | מאת: x

שלום אני סובל כבר כמה חודשים מגזים/וצואה עם ריח חריף ובצבע צוהב עשיתי בדיקות דם כלליות ובדיוקת צואה לטפילים לא היה שום דבר יוצא דופן בתוצאות רצתי לדעת עם בדיקות דם כלליות יכולות לזהות את רב מחלות וזיהומים של הכבד או הלבלב קראתי שצואה צהובה יכולה להיות תסמין למחלות לבלב וכבד הצואה צהובה ושמנונית

בדיקות דם יכולות לכוון לבעיה בכבד התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

20/07/2015 | 09:43 | מאת: x

רצתי לדעת עם בדיקות דם כלליות תקינות פוסלות כל בעיה שיכולה להיות בכבד או בלבלב או שצריך בדיקה יותר מעמיקה בשביל לראות עם יש עם הלבלב או הכבד שיכול להיות שהם גורמים לי לצואה צהובה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה