תשובות של ביופסיה קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/07/2015 | 17:14 | מאת: לין

שלום רב לאחד מקרוביי הוציאו פוליפ בבדיקת לפרוסקופיה ולקחו ביופסיה, הגיעו תוצאות הביופסיה עם אבחנה : villous adenoma with low grade dysplasia לפי מה שהבנתי מדובר בגידול , הוא הוצא אך האם מדובר בגידול שפיר? מהן הסכנות ? ואיך אפשר למנוע גידולים נוספים? מאוד אחכה לתשובה אני מאוד דואגת

גידול שפיר עם פוטנציאל להפוך ממאיר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה