בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/06/2015 | 13:07 | מאת: שלומי

שלום. בעוד 10 ימים אני הולך לבצע קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה באותו יום. אני מטופל קבוע בקונטרולוק,ליריקה,אוקסר,קרדילוק,פלאויקס וליפיטור. אני יודע שבדרך כלל מומלץ להפסיק פלאויקס לפני ביצוע הבדיקה הנ"ל. במקרה זה החליט הגסטרולוג לא להפסיק את הפלאויקס ולבצע את הבדיקה. אני שואל אם אין פה סכנה? מה הרעיון? תודה שלומי

מניח שהגסטרואנטרולוג שלך שקל היטב את כל הפרמטרים לפני שקיבל החלטה זו. בכל מקרה תוכל לשאול לפיו לגבי ההחלטה בהתאם לנתוני הרקע שאינם בידי. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה