פעילות לא טובה של הקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/04/2015 | 07:45 | מאת: אלון

כבר תקופה ארוכה יש לי לאורך היום אירועים של הרגשה לא נעימה בקיבה עם רעשים של פעילות לא טובה של הקיבה, לעיתים בא אחרי זה גזים שעולים למעלה ויוצאים דרך הפה, בנוסף, לא יודע עם זה קשור אני סובל גם מכאבים שבאים והולכים בצידי הגוף... רופא משפחה נתן לי לעשות בדיקת נשיפה שיצאה תקינה... ממה יכול להיות אני סובל? תור לגסטרו זה עוד הרבה זמן...

06/04/2015 | 19:00 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , אני מבין לפי התיאור שלך שאתה סובל מאי נוחות ברום הבטן וצרבות.התמונה יכולה קשורה לחיידק ה H PYLORI אך לא בהכרח.במידה ואתה סובל בנוסף מירידה במשקל,קושי בבליעה,או אם נצפה אנמיה בבדיקות דם יש להתקדם לגסטרוסקופיה. במידה ואתה נוטל נוגדי כאב כגון, ארקוקסיה,וולטרין ,איבוין וכו יש להפסיק. יש אופצי לקבל תרופות סותרות חומצה דרך רופא מטפל לפני שאתה מגיע למרפאת גסטרו ולראות אם יש שיפור. חג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה