כאבים בקיבה לאחר הטיפול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/04/2015 | 23:45 | מאת: עמליה

שלום רב, בעקבות שלושה קיבי קיבה קטנים עם קרישי דם ללא דימום פעיל, קיבלתי אומפרדקס . בעוד 4 ימים אני מסיימת את הטיפול באומפרדקס, אך היום חשתי כאב חזק בקיבה במיוחד בנשימה עמוקה. בגסטרוסקופיה שעברתי בבית חולים לפני שקיבלתי את הטיפול , לא עשו ביופסיה להליקובקטר. השאלה היא :האם הכאב החזק בקיבה יכול להעיד על כך שיש לי הליקובקטר? או שזה לא קשור אליו? אני מתכננת לעשות גסטרוסקופיה חוזרת תבום הטיפול על מנת לזהות הימצאותו של החיידק. אודה על התשובה.

שלום רב אני מבינה שקיבלת קודם כל טיפול על מנת להרגיע ולרפא את הכיבים בקיבה. יש בהחלט מקום לחזור ולבדוק את מצב הריפוי ולבדוק אם יש צורך בטיפול בחיידק הליקובקטר. כאב הבטן החזק לא קשור להימצאותו של החיידק או העדרו. כל עוד את מטופלת בתרופה המפחיתה חומצה בקיבה - הטיפול בחיידק יכול לחכות. חג שמח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה