רטיבות והפרשות מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/03/2015 | 21:13 | מאת: אבי

שלום אני בן 28 לפני כשנתים עברתי ניתוח פיסורה וטחור. בחודשים האחרונים יש לי רטיבות כל הזמן בפי הטבעת דבר שגורם גם לגרד ואי נוחות בצבע שקוף ללא ריח שמגיעות גם לתחתונים. הכמות גדולה יותר ומגיעה לתחתון שהצואה קרובה לפי הטבעת ואני צריך להכנס לשירותים. בבדיקת פרוקטולוג ורקטוסקופיה הכל תקין. בבדיקת לחצים בפי הטבעת התוצאות הן: לחץ בסיסי תקין לחץ בזמן הכיווץ מוגבר. ישנה התכווצות פרדוקסלית בזמן PUSH ממצאים יכולים להתאים לאנזימוס איך אין קלינקה. לגבי ההתכווצות בזמן הPUSH לדעתי פחדתי בתת מודע לשחרר באמת כמו בשירותים שלא יברח משהו. אין לי עצירות להפך אפילו מעי רגיז 3-4 פעמים ביום אני משתחרר בקלות בשירותים. המליצו לי לעשות קולנוסקופיה. ממה זה יכול להיות ? מה עושים אני סובל מאוד

לעשות קולונוסקופיה לשלול תהליך דלקתי התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה