יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/03/2015 | 22:22 | מאת: דנה

שלום. אף פעם לא חשבתי שיש לי בעיות עיכול ובעיות בקיבה. אבל לאחרונה אני מחברת בין תסמינים שיש לי ואני רוצה להתיייעץ האם יש מקום לבדיקות מעמיקות. בשנים האחרונות היציאות שלי והגזים ממש!! מסריחים. חשבתי שפשוט יש אנשים שהיציאות שלהם מריחות יותר רע משל האחר. בשנים האחרונות היו לי 4-5 פעמים של דם בצואה, אבל בדיקת דם בצואה הייתה תקינה. כמו כן, לאחר שתיית אלכוהול מדי פעם, אני תמיד משלשלת, וכמו כן אני משלשלת במצבי לחץ. כמו כן, אובחנתי כחולת ריפלוקס לפני כשנה, שיניתי תזונה וזה באמת עוזר. לאחרונה גם יש לי כאבי בטן לסירוגין, במיוחד מתחת לצלע שמאל. בדיקות דם תקינות, כמו כן עשיתי בדיקה גופנית מלאה. אני בת 28, בריאה בד"כ. אשמח לתשובה כדי לדעת האם התסמינים נורמלים או לא.

מצריך בירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה