ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/03/2015 | 09:41 | מאת: זהבה

הבת שלי בת 6 קמה לפני שלושה שבועות עם כאב בטן, שלשולים והתחילה להקיא. רופא הילדים אמר שכנראה מדובר בוירוס. ההקאות פסקו באותו יום, השלשול אחרי יומיים אך כאבי הבטן החזקים המשיכו כל השבוע. עבר שבוע מאז התחיל הסיפור ושוב היא הקיאה מספר פעמים ביום אחד וזהו וכאבי הבטן החזקים המשיכו כל השבוע ואז עוד פעם אותו הדבר, הקאה יום אחד וכאבי בטן חזקים שממשיכים. ביצענו בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות. בדיקת צואה שיצאה תקינה, נשללה רגישות לצליאק ודלקת תוספתן אבל כואבת לה הבטן סביב הטבור ללא הפסקה עד כדי כך שהיא צריכה אקמול/נורופן כדי לתפקד. מה דעתכם יכולה להיות הסיבה לכך? למישהו קרה דבר כזה? הרופא אומר להמתין עוד קצת ולנסות להוריד לשבוע דברי חלב ולראות אם יש שינוי אבל אני מפחדת שאנחנו מפספסים משהו...

שלום תמונה נראת כמו מחלה וירלית אין צורך בשלב הזה בבדיקות נוספות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה