סיטי בטן דחוףףףףף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/02/2015 | 11:39 | מאת: אשר חזן

שלום לכולם אני בן 30 בדרך כלל בריא עם מעי רגיז עברתי גסטרו וקולוסקופיה תקינים חןץ מדלקת קלה בקיבה בסיטי הכול תקין חוץ מ..התעבות דופנית בקטע אילאום סופי.מספר בלוטות אזוריות בקוטר גבולי .קיימת היפרמיה סביב הרקטום והסיגמה שלפוחית שתן מכווצת ערמונית מעט מוגדלת .. מה זה אומר העם עלי לחשושתודה

קשה להחליט רק על סמך תאור אך מחשיד לדלקת במעי בשם מחלת קרוהן. לשקול לחזור על קולונוסקופיה עם צנתור מעי דק סופי ונטילת ביופסיות במידה ולא נלקחו לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה