בדיקת נוגדנים ליומירה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/01/2015 | 15:53 | מאת: איגי

שלום לרופא הנכבד.אני חולה קרוהן ותיק.עברתי שני ניתוחים במעי הדק.נכרתו לי המטר הראשון שמתובר לתריסריון,והמטר האחרון,כולל הטרמינל אילאום.כעת עם מעי קצר 140 סמ.אני מקבל יומירה כל שבוע,בבדיקת נוגדנים ליומירה,התוצאה היתה 23!! ורמת התרופה 0.01 ביום שהייתי אמור לעשות את הזריקה,נלקח הדם.הפסקתי באופן מיידי.האם זה צעד נכון?התור לגסטרו עוד שבועיים.וחשובה לי דעתכם.מחכה לתגובה תודה רבה

לא ניתן לתת הנחיות לטיפול תרופתי מבלי להכיר את הפרטים המדוייקים. רצוי ליצור קשר עם הגסטרואנטרולוג המטפל או עם רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה