הרופאים לא יודעים למי עוד להפנות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/09/2014 | 11:19 | מאת: רובי

שלום רב, אני בן 42 בריא. לפני כמה חודשים עברתי בדיקה קולונוסקופיה. הבדיקה יצאה תקינה ושוחררתי לדרכי ללא המלצות מיוחדות. כמו כן, לפני כן עברתי בדיקת סיגמואידוסקופיה ונמצאו טחורים פנימיים בלבד. בדיקת פרוקטולוג לפני שנה בערך מצאה פיסורה. אני עדיין סובל מאותם תסמינים, שמופיעים לאחר יציאה: לא כולם מופיעים ביחד: כאבי בטן תחתונה, כאבי גב תחתון, כאבים באיזור פי הטבעת, כאבי ראש וחולשה ברגליים. לעיתים הבטן נפוחה. שאלותיי: האם יש בדיקה נוספת שכדאי לעבור? אולי בדיקת המעי הדק? האם בכלל מדובר בתסמינים שקשורים לפיסורה ו/או לטחורים הפנימיים? אני פשוט לא יודע אם לקבוע תור למומחה גסטרו או לפרוקטולוג. התסמינים הללו פוגעים באיכות חיי ואני חייב לעשות בירור אצל הרופא הנכון (מבחינת תחום המומחיות) ולמצוא טיפול דחוף. אני אודה מאוד להתייחסותך בהקדם האפשרי ביותר.

רצוי לפנות להכוונה דרך רופא המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה