ליקוי בתפקוד מעיים מתמשך, כאבים שלשולים הקאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/08/2014 | 09:26 | מאת: ענת

שלום ד"ר. בני בן 26 שוהה במקסיקו, על יכטה, בריא בד"כ בעל כושר גופני מצוין (גולש גלים, לעיתים גם בים מזוהם) מזה שבועיים סובל משלשולים, הקאות. הישנות חוזרת בעיקר בשעות הערב. לדבריו תוך חצי שעה נהיה מטושטש, כאבי בטן שמתנפחת גזים ואז הקאה ושלשול. אינו סומך על הרפואה המקומית, מקפיד על דיאטה ושתייה מרובה ובכל זאת כבר שבועיים...מה המלצתך ומה ניתן לעשות במצב שכזה? בברכה, ענת

שלום רב יש לבדוק תחילה אפשרות של זיהום במערכת העיכול - בדיקת צואה לחיידקים ופרזיטים, בדיקת דם - לספירת דם ושקיעת דם. בהתאמה לשקול טיפול אנטיביוטי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה