ממצא בעקבות שיקוף ושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/08/2014 | 14:59 | מאת: יריב

שלום עשיתי שיקוף ושט ובתוצאה נאמר שהודגמה חוסר התפשטות של החלק הדיסטלי של הושט במספר צילומים. אוויר בושט. כל השאר תקין. ניגשתי לבדיקה בגלל בעיות עם הקדמת קנה לושט, כל פעם שאני בא לאכול ושתיה זה נכנס לי לקנה הנשימה. אני סובל גם מרפלוקס שנים רבות ומטופל בלנטון פעמיים ביום. אז מה בדיוק תוצאות השיקוף אומרים?

שלום לך. תוצאות השיקוף יכולות להתאים להפרעה בתנועתיות הושט. כדאי להמשיך ולברר באמצעות גסטרוסקופיה עם הסתכלות על הושט התחתון ואחר כך בדיקת מנומטריה - בדיקת לחצים של הושט. שבת שלום

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה