כאבי בטן עודף גירוי עצבי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/05/2014 | 06:50 | מאת: איתן פ

האם קיים מצב שכמות אוכל מועטה היא מצב נורמלי ועודף גורם לכאבים למרות שאין בעיה בעכול אבל נפח המזון משפיע בלחץ העצבי על הגוף! למשל סנדביץ בבוקר וצהרים רגיל עוף ותופאדמה ובערב סלט עם ביצה או טונה ולחם ללא פירות עוגיות או עוגה וכו! מעבר לזה זה פשוט לוחץ והמעטה באוכל משפיעה על ממש מקלה אבל לפעמיים נהיה מעין שיתוק מעיים וכמו חסימה ממש ללא עצירות רק התרוקנות ואז אי םעילות וכאבים! קולונסקופיה וגסטרוסקופיה היו תקינות בשנות ה40 וכאבים בעיקר באמצעוצד ימין אולטראסאונד תקין!

אפשר לבדוק האם הפרעה בתנועתיות מערכת העיכול היא הגורם לתלונותיך. פנה לרופא גסטרואנטרולוג המתמחה בתנועתיות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה