רגישות לגלוטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2014 | 17:10 | מאת: ששי

שלום, אימי בת 78 חולת סוכרת, בחודש האחרון משלשלת לסרוגין במקרים מסויימים באופן מסיבי, עם אנמיה מחוסר ברזל, המוגלובין 11.6, מורגשת ירידה בספיגה של סוכרים, כלומר צריכה להזריק פחות אינסולין מלפני מספר חודשים. כמו כן עפ"י גרף בדיקות הדם ניתן לראות בשנה האחרונה ירידה בכל המינרלים, כולל b12 ללא חריגה מהתחום התקין. שאלתי היא האם רצוי לעשות בדיקת דם לנוגדנים הקשורים לצליאק?

מומלץ לפנות להערכה מסודרת. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה