בירור תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2014 | 14:36 | מאת: יפעת

בת 59. מטופלת בליפיטור 10 ובאלטרוקצין 100 = מאוזנת ,אולטרסאונד בטן- תקין. אך מיזה תקופה תפקודי הכבד גבוהים. אציין לפניכם את הערכים שחרגו ואודה על התייחסותכם בהתאם: אלקליי פוספטז = 131 GGT - 79 GPT - 41 GOT - 34 IRON - 47 UREA - 45 ANGIOTENSIN CONV ENZ - 77.5 MCHC - 32.7

שלום רב. מדובר בהפרעה קלה בלבד בתפקודי הכבד. יכולה להיות משנית לכבד שומני, לתרופות, לוירוסים לשקיעת חומרים בכבד ועוד סיבות אחרות. כדאי לפנות להבדק לפחות פעם אחת במרפאת הכבד במכון הגסטרו בהלל יפה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה