מה עדיף?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/02/2014 | 20:56 | מאת: יורם

במשך שנה וחצי של כאבי בטן ירידה במשקל 16 קג למשקל נורצחי! נעשו לי בדיקות רבות קלונסקופיה גסטרוסקופיה ללא ממצאים! מנסים לשכנע אותי שזה מעי רגיז! בגלל רגישות ליוד הסיטי לא מאפשר לראות דבר! עכשיו אחרי שנה וחצי הסכימו לתת לי אמאראיי! אני מבקד לדעת האם לא כדאי לבקש בדיקת גלולה למעיהדק?? האם זה לא עדיף יש סיכון? עלויותלקופה? נראה לי שכדאי ללכת לברור מלא גלולה וזהו! אבקש עצה תודה

אין לי מספיק פרטים לקבוע האם צריך לעשות בדיקת קפסולה. הסיכון שקיים עם בדיקת קפסולה הוא שיכולה להיתקע במקום של הצרות ולפעמים יש צורך בניתוח להוציאה. מקובל לבצע קודם סיטי או MRI להעריך כי אין ממצא מצר במעי דק התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה