כאבים בצד שמאל של הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/04/2009 | 18:32 | מאת: לאה

מזה זמן רב אני סובלת מכאבים בצידה השמאלי של הבטן (מעל המפשעה) לעיתים נדמה כי הכאב מגיע מהטוסיק. עברתי קולונוסקופיה, גסטרוסקופיה, סיטי בטן הכל תקין. הכאבים בעיקר בלילה.נבדקתי על ידי רופא נשים - אולטרה סאונד ואגינלי, גם הוא תקין. בסיטי התגלה גודש בורידי האגן (הרופא טוען כי אינו מסביר את הכאבים עליהם אני מתלוננת. הכאב מציק ובלתי נסבל. מה הלאה? תודה רבה.

19/04/2009 | 10:39 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ללאה שלום על פניו עברת בירור מקיף אני מניח שבדיקות מעבדה נרחבות( לא דיווחת) שלך תקינות לא ברור לי אם הכאבים קבועים תלויים בפעולת מעיים? האם ירדת במשקל? ע יש כמה שאלות נוספות שקשה לתת מענה דרך הפורום עליך להבדק שנית ע"י גסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה