ct בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/01/2012 | 20:57 | מאת: שיר

שלום אני בת 33 וברקע לופוס 13 שנה . נשלחתי לעשות ct בטן בעקבות תלונה של שבוע וחצי על כאבים יומיומיים בבטן שמאלית .( מעולם לא סבלתי מכאבי בטן) . היום קבלתי תשובות וישנם ממצאי ללואי של תפליטים פלוראליים וציסטות בשחלות ובלט דיסק אך בהתייחס לבטן עצמה רשום שכיס המרה מכווץ ( מעבר לזה השאר תקין). את הבדיקה ערכתי בצום כמובן . הכאבים הישתפרו אך תקופה יש גם ירידה במשקל /חוסר תאבון לסירוגין ובחילות. האם שילוב הסימפטומים+ כיס מרה מכווץ יכול להעיד על גידול בכיס המרה? האם היית ממליץ בדיקות נוספות ? תודה

20/01/2012 | 17:31 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

כיס מרה מכווץ לא שווה לגידול לא ברור לי למה בוצע CT לבירור תלונתיך * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה