התייעצות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/01/2009 | 19:15 | מאת: לירון

שלוםבת 35 עברתי ביירור קרדיולוגי מקיף שכלל , סי.טי וירטואלי , אקו לב , ארגומטריה , הולטר פעמיים , בעקבות st היפוך T גלי , הרופאים אומרים שזו תבנית קבועה אצלי ויש לציין שכל הבדיקות תקינות. מרגישה לעיתים דפיקות לב מועצות וכן לאוך כל הזמן כאבים בלב ועדיין לא מצאו כלום ף אחרי הרקע הכללי רציתי לשאול לגבי סומק בלחיים חזק שמתבטא בכל מיני צורות לעיתים לאחר ספורט לעיתים לאחר קימה במיטה לעיתים לאחר ישיבה באוטו ומתבטא בחום שמתפשט מהחזה ומעלה , הסומק בלחיים ממש אדום ואני נראית כמו סופגניה עד שזה עובר תלוי במשך הכאב שאני מרגישה באזור החזה , תמיד האודם מלווה בכאב בנקודה מהחזה . במהלך גסטרוסקופיה נהייתי סמוקה והרופא שאל אותי עם זה מופיע הרבה .המליץ לעשות בדיקה אנדוקרינית 5hiaa לא זוכרת במדיוק. במדידות לחץ דם שעשיתי אתמול לאחר עלייה במדרגות ובע ליה של כביש לחץ הדם שלי היה 155/88 לא חר 10 דקות הי ה 133/80 ץ היום מדדתי שוב והיה 133/80 ולאחר 5 דקות 120 /80 לאל סובלת בשוטף מלחץ דם , יש לזה קשר לדפיקות לב ולסומק בלחיים ? שאלותיי הם : 1 לעשות את הבדיקה ומה מחפשים בבדיקה זו? 2. האם כל מה שסיפרתי מתאים לאנדו קריני ? האם הכאבים בלב ודפיקות הלה שייכים לאודם בפנים? מבקשת עזרה בדחיפות ממש עובדת עצות וכל הזמן מרגישה לחץ בחזה ואז אודם חזק בלחיים שמלווה בחום פנימי . תודה לירון

29/01/2009 | 07:44 | מאת:

ללירון שלום לאור תלונתיך אכן ממוחלץ לבדוק בשתן 5HIAA ולפנות לאנדוקרינלוג