פעינוח בדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2020 | 16:19 | מאת: גדי

שלום רב עקב אנמיה קלה לא מוסברת עברתי בדיקת גסטרוסקופיה שממנה נלקחו מספר קטעים לבדיקה 1. מהתרסריון 2. אנטרום 3.גוף- ארוטואימוני? 4.ושט - אאוזינופליה? להלן הממצאים: 1. DUODENUM -NO PATHOLOGIC CHANGE 2.GASTRIC ANTRUM,BIOPY CHRONIC GASTRITIS INACTIVE GIEMSA STAIN NEGATIVE FOR H/ PYLORI 3.GASTRIC BODY,BIOPSY NO PATHOLOGIC CHANGE 4 MIDDLE ESOPHAGUS BIOPSY; squamous epithelium with no pathologic change האם ישנם ממצאים חריגים המצרכים טיפול? יש לצייין שהרופא נתן לי פמוטידין 40 מ"ג פעמיים ביום בשל דלקת בוושט שנמצאה לטענתו בבדיקה האם לדעתך דרך הטיפול נכונה למרות שאני לא חש בשום תסמינים? תודה

דלקת כרונית לא פעילה בקיבה. אין חיידק, ואין דלקת בוושט לפי הממצאים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה