אולקוס -חומציות יתר וסטרס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2020 | 09:29 | מאת: סובל !!!

שלום עד כמה יש קשר להפרעות במערכת העיכול לבין הנפש? סוחב כיב תריסריון בתקופות הולכות ובאות ...ואין לזה סיבה פתולוגית אין חיידק .לא נוטל תרופות נגד דלקת וכו האפיזודות מופיעות תלוי במצב הסטרס והחרדות ובאות לידיי ביטוי בכיב ובהפרעות בבליעה עודף ליחה לעיתים שילשולים ולעיתים עצירות עד כמה יש קשר בין הסטרס לממצאים ? או שזה סתם צירוף מקרים

סטרס יכול לגרום לכיבים, אך יש לשלול סיבות אחרות ואם אכן מדובר בכיבים חוזרים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה