בעיות שונות באיזור הגרון אולי קיבה אחרי עישון לא ממושך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/12/2019 | 22:39 | מאת: אבנר

שלום. אני בחור בן 30. הייתי מעשן תקופה של מספר חודשים ולסירוגין סיגריות שונות. גילות בקופסה, מגולגלות, טבק "טבעי", נייר גילגול "טבעי", השתמשתי בפילטרים שונים וכו'. לאחר זמן מה התחלתי להרגיש באיזור הגרון אולי הושט תחושות של קשיי בליעה לאחר מכן היו תופעות של כאבי גרון קשים דלקת גרון ותופעות דומות. הרגשתי באופן די מידי שהגרון שלי מאוד רגיש לעישון. לאחר מכן הפסקתי. מאז נשלחתי לוקת,סיב אופטי,סיטי, ובדיקת גסטרוסקופיה. חשבו שיש לי ריפלוקס אבל לא ודא. בגסטרוסקופיה ראו רק מעט אדום. מאז אני ממשיך לסבור בעיקר מסוג של "גירגור" שעולה מהגרון לאחר כל בליעה של רוק בעיקר לא אחרי הארוחות אלא בין לבין עד שאפשר אפילו להקליט את הקולות. הרופאים כבר חושבים שאני מדמיין אבל זה קיים ומפריע לי מאוד. אני מחפש תשובה מה זה יכול להיות ואיזה רופא יכול לעזור לי להגיע לתשובה. ייתכן שזה קשור גם לקיבה. אשמח אם תוכלי לתת לי תשובה ולהפנות אותי להמשך טיפול ובאיזה צעדים עליי לנקוט כעת. תודה מראש

ניתן לפנות עם כל החומר הרפואי לחוות דעת נוספת

19/12/2019 | 17:38 | מאת: אבנר

לא הבנתי. כתבת שאפשר לפנות לחוות דעת נוספת. אצל איזה סוג רופא כדאי להגיע? מאיזה תחום ואפילו הייתי מעדיף הכוונה למרפאה מסוימת כי כל החיפושים קשים אני לא בקי. תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה