תוצאות בדיקות דם מדאיגות אדמח להסבר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/12/2019 | 21:51 | מאת: ספיר

מצרפת כאן בדיקות דם אשמח לפיענוח ולדעת למה רשום דרוש מעקב.. האם יש ממה לחשןש ? Hav igg- borderlin Hbs antibody- nonimune תפקודי כבד תקינים

HAV IGG הינם נוגדנים המעידים על זיהום בעבר בצהבת ויראלית (אשר נגרמת מוירוס) מסוג A. התוצאה גבולית וכשמה כן היא - לא חד משמעית לגבי החשיפה בעבר לוירוס הנל. HBSAB אלו נוגדנים שמופיעים בעיקר לאחר חיסון לצהבת ויראלית מסוג B או חשיפה לוירוס בעבר. מציע לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקות על מנת להבין האם נלקחו בדיקות נוספות, מה הסיבה שבגינה נלקחו הבדיקות ומה את אמורה לעשות עם התוצאות הנ"ל.

13/12/2019 | 14:29 | מאת: ספיר

תודה רבה על המענה.. הבדיקות נקלחו מאחר והיה עליה קלה מאוד בתפקודי כבד בבדיקות דם הקודמות שהיו לפני כמה חודשיים. אז הרופא לקח בדיקות נוספות כדי להביא למה יש עליה בתפקודי הכבד. בבדיקה זו הalt הוא תקין והערכיים הלא תקינים זה מה ששלחתי לך.. אז אין ממה לחשןש ?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה