שינוי מרקם צואתי לאחר וירוס של שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/12/2019 | 08:25 | מאת: רחל

בחודש מאי האחרון עשיתי קולונוסקופיה (ע"י ד"ר אורן) והקולונוסקופיה היתה תקינה. לפני שבועיים לקיתי בוירוס של שילשולים חריפים ומאז מערכת העיכול לא חזרה לתפקודה במיוחד במרקם הצואה. כל בוקר יש לי דחף לשירותים ואז יציאה של גזים וריר עם מעט מאד צואה לרב בצורה של גלילים קטנים. חייבת לציין שאני שנים רבות סובלת מעצירות כרונית עד לפני חודש לקסין פורטה עוד עזר ...עכשיו כלום. אני בחוסר אונים מוחלט וחרדה גם לגבי העצירות וגם לגבי התופעה הזו של צואה מועטה נוזלית בבוקר. אשמח לחוות דעתכם. האם ייתכן שנשארתי עם איזהשהוא חיידק, האם לחוור על הקולונוסקופיה שנעשתה רק לפני חצי שנה?

לעיתים ישנם שינויים זמניים לאחר זיהום של מע העיכול. בכל מקרה את יכולה לקבוע תור למרפאת גסטרו אצלנו במכון ונשתדל לעזור. במועד זה גם נבחן את הצורך לחזור על הקולונוסקופיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה