בדיקת נשיפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/12/2019 | 08:38 | מאת: שרה

בוקר טוב!! בעבר סבלתי באופן קבוע מחיידק ההיליקובקטר פילורי 5 שנים ליפני שנה בערך זאת הייתה הפעם האחרונה שלהפתעתי הבדיקה יצאה שלילית ברוך ה' בחודש האחרון אני שוב סובלת מכאבי בטן שמקרינים לגב בחילות גזים כבדות בבטן והרבה חולשה משהו לא מוסבר ניגשתי לבדיקת נשיפה והיא יצאה שלילית יש לציין שאני נוטלת אנטיביוטיקה יכול להיות שזה מפריע לבדיקה

02/12/2019 | 08:41 | מאת: שרה

סליחה לא אנטיביוטיקה*פרוביוטיקה*

ייתכן. ניתן לחזור על הבדיקה ללא הנ"ל. בנוסף ניתן לפנות לרופא המשפחה על מנת לשקול בירור נוסף כדוגמת US בטן / גסטרוסקופיה / אחר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה