איך אפשר לאבחן רפלוקס ומעי רגיז?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/11/2019 | 22:44 | מאת: דניאל

בבוקר לפעמים מקיא מיצי קיבה ומרגיש שעולה בהמשך היום וגם מרגיש שורף כזה ובחילות ויש לי כאבי בטן עם עצירות וריר בצואה וממש לפעמים דם בצואה איך אפשר לבדוק עם זה פנימי או מטחורים שיש לי ? יכול להיות שזה קשור לפולצטמיה? כי הרופא אבחן לי פולציטמיה ולא מצאו ממה המוגלובין גבוה ,הוא נתן לי נקסיום וקולוטל,קולוטל אפשר קבוע ,מה לגבי נקסיום? אני מיואש כבר הרופאת גסטרו שלחה אותי לבדיקת צואה ובדיקת דם לבדוק שזה לא דלקתי ,יש לך אולי עוד המלצות בשבילי כדאי לבקש גם קולונוסקופיה?

30/11/2019 | 22:47 | מאת: דניאל

הרופא משפחה נתן לי קולוטל ונקסיום,הרופא המוטולוג אבחן פוליצטמיה

30/11/2019 | 22:53 | מאת: דניאל

ועשיתי גסטרוסקופיה לפני כמה שנים ויצא תקין

מעולה אז גשי לרופא שמכיר אותך

שוב אני עונה רופא שבדק ומכיר אותך יודע להעריך הכי טוב

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה