תשובה לשאלתי מ27/11 לגבע עצירות בעונה הקרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/11/2019 | 01:48 | מאת: יעקב

ענית לי דוקטור ואז עניתי: "היי דוקטור. תודה על התדובה. לא הבנתי אבל הכול... אני בן 40.בחצי שנה האחרונה רק,נהיתה לי אנמיה. קלה.לא יודעים ממה..נותנים לי ברזל. אבל עכשיו הפסקתי אותו זמנית כי אמרו לי שברזל עושה עצירות קשה יותר. עצירות בחודשי החורף יש לי כבר כמה שנים. ממה זה נובע?אני מאוד סובל. מה זה לקסדין?עצירות x? אז בעצם אין מניעה לקחת קבוע פגלקס ,מגבוני פרוקטקאר לטחורים ואפילו אגיולקס?? זה מתחיל מנובמבר ומסתיים בערך במאי.זה בעצם חצי שנה קשה של עצירות... לגבי קלציום ובלוטת התריס-מידי פעם בודקים לי ונדמה לי שהכול תקין.עד כמה שידוע לי. דימום יש רק כשאני מתאמץ(פעם לפני שנתיים בדק אותי פרוקטולוג ואמר שזה אחורים ממאמץ ונתן לי את המגבונים)." אשמח לתשובתיך.שבת שלום ומבורך

נראה לי הבנת נכון

07/12/2019 | 03:49 | מאת: יעקב

ממה זה נובע ? איזה בדיקות צריך לעשות ? והאם בטוח ניתן לקחת את כול התכשירים שרשמתי למעלה,כולל המשלשלים באופן קבוע למשך חצי שנה??

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה