שאלה תודה מראש.............

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/11/2019 | 18:24 | מאת: שאלה

הי אני בת 23 יש היסטוריה של חומציות יתר בקיבה ופעמיים הליקובקטור. לפני חצי שנה עשיתי גסטרו - כל הבדיקה תקינה חוץ מארוזיות באנטרום. מאז אני נוטלת כל בוקר כדור לנטון 30. חוץ מזה יש לי דלקת מפרקים ואני כל יום לוקחת פרדניזון ופלקוויניל אחרי שלוקחת לנטון. 1.האם אחרי חצי שנה של לקיחת לנטון הארוזיות והדלקת קיבה החלימו? 2.האם זה בטוח לקחת כל יום סותר חומצה ולא פוגע בקיבה בשימוש ממושך?

אחרי חצי שנה ובהנחה שלהליקובקטר טופל אירוזיות אמורות לעבור תקחי לנטון בזמן לקיחת פרדניזון ולא צריכה באופן קבוע כל עוד אין סימפטומים כרונים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה