עצירות... בקע סרעפתי וריפלקוס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/11/2019 | 19:25 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 39 ומגיל 20 לוקחת קבוע תרופות נוגדות חומצה פעמיים ביום כמו נקסיום עקב בקע סרעפתי וריפלקוס. יש לי שנים רבות כבר עצירות כרונית שאני מניחה שהיא בגלל המחסור בחומצה. אני אוכלת הרבה סיבים עם הרבה מים אך עדיין זה המצב. האם לקחת נורמלקס יום כן יום לא במשך שנים עלול להיות מכמר או להפוך את המעי לרגיז? ובאיזו תדירות ניתן להשתמש בשמן פרפין שלא תהיה ממכרת? תודה מראש

ירידה בחומציות גורמת לשללול ולא לעצירות , אם עבדת מספיק טוב על הרגלי אכילה ושתיה ופעילות גופנית ובדיקות הדם שלך תקינות ניתן להיעזר בנורמלקס 1-4 ביום עליה הדרגתית במינון עד שתגיעי למינון המתאים ( כל מנה מוממסת בכוס מים) שמן פרפין מותר לחודש לא יותר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה