כאב בטן לאחר יציאה קבוע ללא תסמינים נוספים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/11/2019 | 21:44 | מאת: מוציאלה

בת 23, רזה, תזונה מעטה ובריאה מזה 4 שנים לקראת סיום היציאה או בסיומה מתחיל כאב בטן שנמשך בין חצי שעה לשעתיים, אין תופעות נובפות ,קורה קבוע יציאות כל 3 ימים טובות, בוצע אולטרסאונד בטן,תקין, בדיקות דם תקינות, נעשה בירור אצל מס גסטרולוגים,ללא מענה טרם נעשתה קולונובקופיה או סיטי בטן, מה עשויה להיות הסיבה לכאבים ?

02/11/2019 | 23:01 | מאת: דודי.

שלום לך, חד משמעית, בשל היציאות המועטות. תנסי לזרז אותם ע"י מאכלים / תוספות כגון פרוביוטיקה (*לא חייבים ממעדנים), ליציאות טובות באמת, רצוי כ-1 ליום. בכל מקרה זה מה שאני חושב, תמתני לתשובתושל המומחה בכל מקרה. המון בריאות!!

זה בסדר שיש 3 ייאות בשבוע אבל הן צריכות להיות רכות . אם זה קורה במאמץ צריך לשפר דיאטה ואם צריך מרככי צואה אז גם

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה