דם בצואה לתינוקת בת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/10/2019 | 19:28 | מאת: מעיין

שלום התינוקת שלי בת 5 חודשים והיא יונקת בלבד, עשיתי לה בגיל חודשיים חיסון לגיל חודשים כולל חיסון רוטה ולאחר שמונה ימים החל להופיע לה דם בצואה היא יונקת רגיל עד היום ומתפתחת יפה מאוד אני 4 ימים הפסקתי לאכול ביצים וסויה וחלב פרה כבר 3 שבועות ועדיין יש לה דם מידי פעם בנוסף עשיתי לה בדיקה תרבית הכל תקין מה ניתן לעשות? ומה יכול להיות הסיבה?

ישנן מספר סיבות כולל מחלות מעי דלקתיות, פוליפים ועוד יש לפנות באופן מסודר לגסטרואנטרולוג ילדים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה