המשך קצר וחשוב...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/10/2019 | 21:17 | מאת: אור.

שלום שוב, עניתה לי, ש-5ASA יכול לפגוע בפיריון לגברים מסויימים.. אם כך, האם לתווך הארוך או הקצר, זאת אומרת האם בעת הפסקה עם התרופה, הכל חוזר, או שזה אל חזור.? כמו כן, יכול להיווצר מצב שבמידה ומחליף תרופה (לאותה קבוצה, כגון במקום אסקול מחליף לרפסל), אז המצב ישתנה, או במידה ורגיש ל5ASA אז יכול אצלי בכל אותן התרופות מאותה קבוצה..? תודה מראש!!

התרופה שיכולה להשפיע על ספירת זרע היא סולפאסלזין . זה הפיך. שאר התרופות ממשפחת 5ASA לא משפיעות

05/10/2019 | 22:14 | מאת: אור.

ושנה טובה בריאה ומוצלחת!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה