צואה בצבע ירוק זית לאחר תרופה קלבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/10/2019 | 18:19 | מאת: איילת

שלום רב מבקשת עזרה והרגעה בבקשה. ביום שני היו בבוקר כאבי בטן ולאחר מכן החלו שלשולים בצבע רגיל. . לקחתי 2 כדורי קל בטן. ולאחר שעתיים עוד שני כדורים. ומאז לא היו שלשולים. ביום שלישי הייתה יציאה אחת קטנה בצבע ירוק זית. כמו צבע חקי. היום יום רביעי הייתה יציאה גדולה יותר גם היא בצבע ירוק זית. כמו צבע דהוי כזה.. אחר כך שוב יציאה גם היא מעט ירוקה .. ראיתי שבתופעות הלוואי של התרופה מצוין שינוי בצבע הצואה לשחור או שינוי בצבע הלשון. ואף אחד מהם לא היה לי..יכול להיות שינוי בתבע הצואה כתוצאה מהתרופה גם לא רק לצבע שחור? יש לציין שאין גם כאב בטן... ממה יכול להיות צבע צואה שכזה? כמה זמן זה עוד יכול להימשך? אשמח אם תרגיעו אותי בבקשה. תודה רבה רבה

קל בטן יכול לשנות צבע צואה בד"כ לצואה כהה נמשך מספר ימים לאחר הפסקת התרופה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה