ריפלוקס ודלקת בוושט בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/07/2019 | 19:58 | מאת: ענבל

שלום רב בת34 מעשנת לשעבר ללא היסטוריה משפחתית בריאה בדרך כלל, באוקטובר 2017 עברתי גסטרוסקופיה בעיקבות צרבות קשות ומעט קשיי בליעה הגסטרוסקופיה יצאה תקינה לחלוטין כולל הוושט עצמה, לפני חודשיים בדיקה בסיב אופטי אצל אף אוזן גרון הראתה דלקת בוושט ניתן טיפול, התחושה היא שלפעמים ניתקע לי אוכל באיזור של הסרעפת, יש לציין כי היו תחושות כאלה בעבר עם כי הפעם קצת יותר מורגשות בעיקר באכילת מאכלים כמו ביצה קשה וטחינה, שאלתי היא כזאת: האם יתכן שבשנה ושבעה חודשים יכולה להיתפתח ממהירות בוושט? סליחה על השאלה הפרנואידית אני פשוט קוראת על זה ומעט מוטרדת.... יש לציין שבכל מקרה קבעתי תור לגסטרו חודש הבא האם נישמע דחוף יותר?

לא סביר בכלל, האם נלקחה ביופסיה מהוושט בשאלת דלקת איזונופילית?

21/07/2019 | 09:43 | מאת: ענבל

ראשית תודה רבה על המענה לא נלקחה ביופסיה מהוושט לצערי, האם שרשמת לא סביר התכוונת שלא סביר ששתתפתח ממאירות בזמן כה קצר?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה