תרוקנות קיבה איטית האם יש פתרון?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/07/2019 | 14:42 | מאת: מאיה

שלום ד"ר, אני סובלת כשנתיים מקושי בליעה ובחילות קשות. לאחר בדיקות רבות שעשיתי בינהן גסטרוסקופיה שיצאה תקינה, ניטור ושט וph מטריה והתרוקנות קיבה. אובחן אצלי התרוקנות קיבה איטית והגסטרולוג טוען שהבחילות והרפלוקס שיש לי זה מזה בכל מקרה הוא רוצה שאחזור שוב על הבדיקות שעשיתי בשנתיים האחרונות כדי לראות שאין עוד משהו. השאלה האם יש תרופות להתרוקנות איטית של הקיבה חוץ מנקסיום שאני מקבלת ולא עזר לי ומידי פעם פראמין? שלחו אותי להתייעץ עם פרופ שעוסק בתנועתיות איטית של מערכת עיכול בנתיים מחכה לתור ללא טיפול מיוחד:| ועדיי סובלת כמובן:( האם יש לדבר הזה תרופה?

יש לנסות ולהבין מה הסיבה לכך. חוץ מהטיפול בסיבה במידה ומתגלה יש טיפולים כמו מותיליום שהיעילות שלהם לא גבוהה אך יכולים להקל. שינוי דיאטה חשוב בהקשר זה

14/07/2019 | 05:35 | מאת: גיל

מוטליום לא עוזר בשיט. הוא רק מעלה את רמות הפרולקטין בגוף. ויש לו תופעות לוואי , בכלל נשים משתמשות בו להגברת חלב אחלה דרך של הקופות לעשות כסף על אנשים שסובילים.

14/07/2019 | 07:26 | מאת: מאיה

היי גיל, גם אני מאוד סובלת כשנתיים . ועברתי מלא בדיקות ועכשיו רוצים שאחזור עליהם ולא בא לי כי זה בדיקות מאוד לא נעימות... בנתיים אני גם סובלתמאוד יש לי בחילות קשות כל יום:( אני מחכה לתור לפרופ בבית חולים מאיר שהרופא גסטרו אמר שהוא מתמה בבעיות באיטיות בעיכול במקרה הוא גם מנהל המחלקה שם אולי הוא יגיד משהו:| אם יש משהו שעזר לך רק תגיד

14/07/2019 | 07:37 | מאת: מאיה

אם תרצה אתן לך את המייל שלי או שתביא את שלך ואם אמצא משהו שעוזר אכתוב לך ולהיפך

15/07/2019 | 02:09 | מאת: גיל

כן אני אשמח מאוד [email protected] שלחי לי בבקשה הודעה ואצור איתך קשר משם, גם לי יש בדיקה אצל מומחה שבוע הבא. ננסה לעזור אחד לשניה.

15/07/2019 | 02:43 | מאת: גיל

אני מחכה למייל ממך בהקדם.. אנסה לעזור לך במה שאפשר ולמדתי בזמן הזה חלק גדול מכך נובע מתזונה אענה לך ברגע שאקבל את המייל. נחמת הרבים :(

15/07/2019 | 07:45 | מאת: מאיה

שלחתי מייל:) מקווה שקיבלת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה