מה התוצאות אומרות? תודה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/07/2019 | 19:58 | מאת: תומר

היי :) נשלחתי לבירור עקב שילשולים תקופה ארוכה. נשלחתי לבדיקות דם ואלו התוצאות החריגות שהן חריגות כבר חודש בערך (ביצעתי אותן כבר 3 פעמים): Alt gpt -90 Amylase (b)- 121. ביצעתי אולטראסאונד של הכבד ויצא שהכל תקין. מה עליי לעשות עכשיו? האם זה מסוכן? בנוסף אני מרגיש גרד בגוף. גיל 25 משקל 69 גובה 1.77 תודה רבה

יש עלייה בALT אחד מאנזימי הכבד. יש לבדוק אנזימי כבד ארים ולהמשיך בירור בהתאם. עליית אמילאז פחות ספציפית ואינה מחייבת בירור בשלב זה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה