IBSקוליטיס ומה שביניהם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/07/2019 | 23:21 | מאת: תהילה

שלום שמי תהילה בת 29 ואם לשני ילדים אני סובלת ממעי רגיז כבר מגיל 16 בבדיקת קולונוסקופיה בשנת 2007 בביופסיות נמצאה קוליטיס כרוני מיקרוסקופי נתנו לי פנטסה למשך חודש והופסק ומאז עברו הרבה שנים והתסמינים רק גברו עשיתי בדיקות גסטרוסקופיה וקפסולה למעי דק מצאו 6 כיבים מדממים בתריסריון לאחר הלידה השניה של הבת עברתי ניתוח כריתת כיס מרה בגלל דלקת בדופן ו11 אבנים היה לי התקף חזק ואמרו שזה דחוף אחרי הניתוח סבלתי מזיהום במעי הגס הרבה ששלשולים והתעלפויות אישפזו אותי בפנימית השהיה בשערי צדק ונתנו לי ציפרו דרך הוריד אני במעקב גסטרו אבל ללא שינוי מאז כל שלושה ארבעה חודשים ההתקף חוזר שילשולים וחולשה ולחץ דם נמוך ודופק גבוה נתנו לי שנה שעברה אזניל וזה קצת עזר אבל גם לפני שבועיים היה אותו התקף וזה ממש יסורים ונתן לי הגסטרו אזניל ולא עזר כבר לא יודעת מה לאכול הכל מזיק לי כל דבר קצת שומני כמו ביצה או שוקולד מזיק לי וגורם לכאבי בטן ושילשולים צרבות היה לי הליקובקטר פילורי ולא נתנו אנטיביוטיקה הדגימות של גסטרוסקופיה היו תקינות פרט לדלקת תריסריון ד"ר מה עושים זה כבר החמיר והורס את אורח החיים .... תודה מראש

יש לפנות עם הבדיקות והממצאים עד כה למעקב רופא גסטרו לצורך המשך בירור. הקליניקה שאת מספרת אינה תומכת במעי רגיז

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה