איזה טיפול ניתן לעשות לדיספגיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/06/2019 | 09:45 | מאת: דניאלה

שלום דר אני סובלת ממחלת שרירים האוכל לא יואד נשאר תקוע בושט ברום הבטן וגורם לכאביי תופת גם לא נספג המזוןכמו שצריך וגם המים האם רק התקנת צינור ישירות לקיבה ניתן לפתור הבעיה,? אני שלד ועצמות ומיובשת בשל בעיות הספיגה בשל הלחץ לושט העליונה סותריי חומצה לא עוזרים גם סובלת מעצירןת קשה מאד האם יש טיפולים נוספים שיכלו לעזור יש לי גם דיספפסיה ומעי רגיז וצרבות שסותרי חומצה לא עוזרים להם

לא ברור מה האבחנה, והאם עברת בירור. את מתארת מצב הדומה למחלת אכאלזיה או פסאודואכאלזיה משנית לרפלוקס. בהתאם לנ"ל ישנם טיפול התערבותיים לפני צינור ישיר דרך הקיבה (PEG).

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה