עצירות ארוכה לאחר בדיקת וידאו קפסולה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/05/2019 | 18:27 | מאת: ע.

שלום, אני בן 66. ביום שני השבוע בצהריים (14:00) לאחר ריקון קיבה מאותו בוקר בלעתי וידאו קפסולה לפי המלצת גסטרואנטרולוגית (יש לי מדדים נמוכים של ברזל ואני לוקח כדורי ברזל. לפני כמה חודשים עברתי קולונוסקופיה והכול היה בסדר.) אבל מאז גמר הבדיקה חזרתי לאכול כרגיל אבל עדיין לא היתה לי יציאה מאז שני בערב ועכשיו שישי אחה"צ.

יש כאב בטן? הקפסולה עברה למעי הגס? בסרט קפסולה רואים לאן הגיעה. במידה ולא מדובר בהיתקעות קפסולה תן לזה זמן וזה ישתפר ספונטנית או בעזרת לקסטיבים לתקופה קצרה . בינתיים תוכל יותר סיבים ותרבה בשתיה ותפסיק כדורי ברזל לשבוע ימים ( מחמיר עצירות)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה