כאבי בטן כחודש- נקסיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/05/2019 | 21:50 | מאת: עלמה

שלום רב אני סובלת כחודש מכאבי בטן. בדיקה אצל 3 רופאים (אחד מהם רופא גסטרו) מעידה ככל הנראה על בעיה בקיבה. בתחילה נטלתי אמופרדקס פעם ביום לאחר שעזר רק מעט עברתי ליטול בהוראת הרופא פעמיים ביום והרופא גסטרו החליף לי לנקסיום 20 מג פעמיים ביום. הבעיה היא שעדיין קיים כאב. בדיקות דם יצאו מצוינות בכל המדדים. בדיקת נשיפה שלילית. ביום שני יש לי אולטראסאונד עד כמה עליי להיות מודאגת ? האם יש טעם לרוץ שוב לבדיקה או לסבול ולהמתין לאולטראסואנד ביום שני? תודה

אין סיבה לדאגה תעשי סונר כמו שמתוכנן אבל גסטרוסקופיה עשית? הממצאים בבדיקה קובעים איזה תרופה באיזה מינון למשך כמה זמן תקחי כמובן גם לפי התגובה שלך

13/05/2019 | 12:54 | מאת: עלמה

האולטרסאונד יצא תקין למעט וריד פורטלי מעט גדוש 1.4 ס"מ רק עכשיו יקבעו לי גסטרוסקופיה. מה דעתך?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה