הורדת תרופות לפני בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/05/2019 | 18:44 | מאת: נורית

האם ואילו מהתרופות השיגרתיות, עלי להוריד לפני בדיקת קולונוסקופיה? שאלתי רופאת מישפחה שטענה שאיני צריכה להוריד כלל(מלבד לשים לב לאיזון תרופות לסכרת כשאהיה בצום) ...האומנם? תודה!

תרופות שצריך להפסיק : ברזל לשבוע ימים מדלי דם : פלביקס , אלקויס, קסרלטו, קומדין, ברילינטא . אספרין לא צריך להפסיק כל שאר התרופות לוקחים רגיל וכמו שהסבירה לך הרופא חלק מתרופות הסכרת אולי תפסיק ביום של ההכנה וכשתכנס לצום על מנת שלא ירדו הערכים של הסוכר בצורה קיצונית (היפו)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה