תוצאות דגימת צואה, אנטיביוטיקה שקיבלתי מהרופא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/04/2019 | 12:36 | מאת: ניצן

שלום רב, לפני כשבוע התחילו כאבי בטן חזקים מאוד ושלשולים מאז נתתי דגימת צואה והרופא משפחה ביקש להתחיל אנטיביוטיקה 2 כדורים ליום (ציפרודקס) למשך 5 ימים. מאז סבלתי מכאבים מאוד קשים לכן הגעתי למיון וקיבלתי משככי כאבים דרך הוריד. עכשיו הגיעו תוצאות הבדיקה: CAMPYLOBACTER SPP PCR POSITIVE DIENTAMOEBA FRAGILIS PCR POSITIVE בכמות קטנה כעת התבקשתי מהרופא לקחת עוד אנטיביוטיקה (FLAGYL 250 MG) 6 כדורים ביום למשך 10 ימים. מה אתם חושבים? מה תופעות הלוואי? מה אומרות תוצאות הבדיקות איך קיבלתי את הפרזיט ?

זה טיפול מתאים יכולות להיות תופעות של אלרגיה, בחילות, טעם מתכתי בפה ועוד איך קיבלת את הפרטיזיט קשה לאמר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה