כאב חזק בגב בשל לחץ מהושט העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/03/2019 | 20:09 | מאת: ויס קלרה

יש לי לחץ מוגבר לושט העליונה בתור רפלוקס וזה גורם לי כאב חזק בגב עליון והאוכל כאילו עומד בבית החזה סובלת גם מדיספפסיה סותריי חומצה לא עוזרים מה לעשות יש כאבים חזקים גם ברום הבטן יש מעי רגיז שלשולים גזים בשל בעיות העיכול קבלתי חיידק הליקובקטר שמגביר סבל מה ניתן לעשות כדי לעזור לי עם הכאבים הקשים אופטלגין וטראמאדקס לא יכולה לקחת אקמול לא עוזר מה ניתן לעשות נגד כאביי התופת שיש לי מהרפלוקס ההפוך יש לי גם פיסורה טחורים וצניחת רקטום בינונית לא מתרפא בגלל המעי הרגיז שכולל גזים לא נעימים כל הזמן וגם שלשול שום משחה לא עוזרת יש לי חרדה ודכאון מהסבל הצילו אני מיואשת מאד מהסבל אקמול לא עוזר

רצוי לפנות לייעוץ מסודר על מנת לבחון את הבירור שעברת עד כה ולשקול הרחבתו בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה