ליץ מוגבר לושט העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/03/2019 | 15:27 | מאת: ויס קלרה

שלום סובלת ממחלה של הושט יש לחץ מוגבר לושט העליונה סותריי חומצה לא עוזרים ויש כאב חזק מאד אחרי כל אכילה הסבל רב זה רפלוקס פונקציונלי יש גם מעי רגיז עם הרבה גזים ודיספפסיה העור נהרס רזיתי מהמחלה40 קג והעור התייבש ויש צריבה בוולווה ובפי הטבעת מהסבל יש לי דכאון וחרדה אקמול לא עוזר ניסיתי טראמדקס גרם לי לחנק ואופטלגין רגישה אליו מה עלי לעשות על מנת שאוכל לתפקד אפילו בלילה יש כאבים בושט אנא עזרתכם

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות לייעוץ גסטרו מסודר נשמח לעמוד לרשותך גם במסגרת המכון שלנו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה