לאחר קולנוסקפיה כמה שאלות קצת בחרדה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/03/2019 | 17:49 | מאת: מאור

שלום רב 1 האם בבית חולים זה עובר חיוטי גם כשהייתי אחרון בתור?? 2אם אפשר להדבק חליחה בקרוהן או קוליטיס?????? 3האם הביופסיו זה סוג של ריר או ממש נשאר פצע?לשם מה נלקחו כאשר הבדיקה תקינה? 4 רשום לי הבדיקה הוקלטה נה זה אומר?? עברתי קולונוסקפיה רגילה בבית חולים..לא נאמר או נכתב שרשום שהוכנס תומכן או משהו כזה ואני חושש מקרינה תודה רבה וסליחה על ריהוי השאלות

1. בוודאי 2. לא 3. ביופסיה מהרירית אינה מסוכנת 4.הבדיקה לא כרוכה בקרינה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה