מעי רגיז?????כמו שאמרו בעבר אבל שיוני קל ביציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/02/2019 | 14:15 | מאת: עידן

שלום רב ..הייתי רוצה לדעת יש לי כמה ימים מעט צהוב בניגוב מרוח כזה סליחה על הפירוט...למה זה יכול להתאים בעבר עברתי קולו וגסטרו והמון המון בדיקות אבל אני כרגע לחוץ מי זה ..בן 30 בדרך כלל מה הכיון של זה אשמח לתשובה דחופה כי אני בלחץץץץץץץ תודה רבה

זה תופעה נורמלית תירגע

20/02/2019 | 14:30 | מאת: משהו נוסף

עברתי גם בעבר סיטי אם ניגוד עכשיו כרגע המצב כזה ...וגם יש לי גזים וקצת כאבים ..יש משהו שיכול להקל ??תרופה מסויימת... אני מודאג מהצבע שמע זה יכול להיות קשור ל?????

20/02/2019 | 14:32 | מאת: מענה מהיר

קודם תודה על המענה המהיר שנית..האם זה יכול להיות וירוס או משהו??יש לי ביטניx ואינצפלמד שקיבלתי אבל מפחד לקחת גם יש לי הרגשת קור ללא חום וקצת כאבים היכן הכיס מרה זה יכול להעיד חלילה צהבת או חסימה או אבנים??

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה