כאבי בטן חזקים בצד שמאל של הבט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/09/2018 | 21:54 | מאת: מיכל

בערך חודש וחצי יש כאבים מאוד חזקים שמופיעים בעת הליכה ופעילות גופנית בצד שמאל של הבטן התחתונה. הייתי באולטרסאונד אצל רופא נשים, נשללה האפשרות לציסטה בשחלה, אך הוא אמר שהוא רואה פעילות מהמעי (עד כמה שאפשר) ואמר שאולי הכאב נובע ממערכת העיכול ואינה ממוצא גניקולוגי. מה זה יכול להיות? מרגיש כמו דקירות, לפעמים גם בצד ימין (נדיר).

כאבים שמופיעים רק בזמן פעילות גופנית אינם בהכרח קשורים במערכת העיכול. ייתכן קשר לדופן הבטן, בקעים וכו'. ממליץ לפנות לרופא המשפחה אשר במידת הצורך יפנה אותך לייעוץ גסטרו מסודר על מנת להתרשם מהתלונות ולשקול את הצורך בבירור מקור גסטרואינטסטינלי (הכוונה של מע העיכול) לכאבים הנ"ל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה