בחילות וחוסר תיאבון ומעבר לזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2018 | 10:12 | מאת: אפרת

בת 30 תמיד היה לי מעי רגיז וקיבה רגישה (כבר למעלה מ10 שנים) אבל תיאבון בריא. בשנתיים האחרונות התיאבון שלי נפגע. כבר אין תחושות רעב אלא בחילות שעוד יותר מקשה על אכילה. אני כבר לא נהנית מאכילה כמו פעם וסולדת ממאכלים רבים. לא אוהבת להתעסק באוכל בכלל. לצערי הרב, בחודש האחרון חלה הדרדרות נוספת, אני קמה בבוקר עם חשק להקאה. ועל אף שזה מוצא אחר בחילה ועם דחף להקיא - מיצי קיבה בבקרים. הייתי בטיפול אצל גסטרו. 3 פעמים בדיקת גסטרו (ראשונה יצאה לא תקינה והשתיים הבאות אחריה תקינות) בדיקה של קולנו שיצאה תקינה. חששתי שזה נובע ממשנו נפשי והתחלתי ליטול חצי כדור של ציפרלקס אבל זה מחמיר לי הכאבים בבטן לבלתי נסבלים. מה כדאי לי לעשות? האם יש כיוון שלא חשבתי עליו? תודה מראש 🙏

יתכן ומדובר במעי רגיש יש לשלול בעיות בריקון קיבה ? רפלוקס ? להמשיך בירור מסודר אצל גסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה