כאבים באזור ניתוח חסימת מעיים לאחר אכילת חריף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/05/2018 | 12:31 | מאת: מיקי

שלום ,לפני כחודשיים עברתי ניתוח חרום בעקבות חסימת מעיים והדבקות במעי הדק הכל עבר מציין ואף ההחלמה אך שלשום אכלתי מאכל חריף מאוד ומאז יש לי כאבים באזור הניתוח שמזכירים את הכאבים לאחר ההחלמה חשוב לציין כי לפני כ12 שנה עברתי ניתוח מעקף קיבה וכריתת כיס מרה .ומטופלת בפמוטדין קבוע. האם אני צריכה לדאוג? האם הכאבים כתוצאה מאכילת חריף? אודה לתגובה

איני רואה קשר בין אוכל חריף לכאבים באזור ניתוח אבל בכל מקרה כאבים חדשים באזור צלקת ניתוחית מצריך בדיקת רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה